Влада завжди намагається тиснути на суспільне мовлення, - експерт

109a36b0fd44b891778bdd251473a89a2
фото: Перший

Таку думку в коментарі Дивись.info висловила виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників Катерина М’ясникова.

Таку думку в коментарі Дивись.info висловила виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників Катерина М’ясникова.

«Досвід показує, що скільки би не було років суспільному мовленню, влада все одно буде намагатися тиснути, тому що медіа визначальні для суспільних очікувань, для того, що люди знають, хочуть, у що вони вірять. І тому у суспільному мовленні важливий механізм запобіжників. Наприклад, єдиний, хто може звільнити Генерального директора – це Наглядова рада. А наглядова рада має велику кількість представників громадськості», - каже Катерина М’ясникова.

При цьому важливим двигуном процесу впровадження суспільного мовлення в Україні виконавчий директор НАМ вважає Зураба Аласанію.

До теми: Голова Державного комітету телебачення й радіомовлення України Олег Наливайко підписав наказ про звільнення генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураба Аласанії за згодою сторін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: