Вибори в США точно відображають волю народу, - адміністрація Обами

strzelal

В адміністрації президента США Барака Обами заявили, що незважаючи на спроби Росії скомпрометувати президентські вибори, результати точно відображають волю американського народу, пише УП з посиланням на The New York Times.

В адміністрації президента США Барака Обами заявили, що незважаючи на спроби Росії скомпрометувати президентські вибори, результати точно відображають волю американського народу, пише УП з посиланням на The New York Times.

Цю заяву було зроблено після того, як ліберальні опоненти новообраного президента США Дональда Трампа, побоюючись можливого злому системи голосування, прагнуть перерахунку голосів в трьох Штатах — Вісконсіні, Мічигані і Пенсільванії, де відрив у перемозі Трампа був невеликий.

«Кремль, ймовірно, очікував, що суспільний резонанс навколо розкриття інформації після злому електронних пошт громадян та інститутів США, включаючи політичні організації США, за вказівкою влади Росії, поставить під питання чесність виборчого процесу, що призвело б до підриву легітимності обраного президента»,  - йдеться у заяві адміністрації США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: