ЗМІ розказали подробиці самогубства у одному із тирів Львівщини

Старе Село, біля якого нещодавно стався резонансний замах на життя львівського бізнесмена Богдана Копитка, стає, у сумному сенсі, знаменитим, пише газета Ратуша.

Старе Село, біля якого нещодавно стався резонансний замах на життя львівського бізнесмена Богдана Копитка, стає, у сумному сенсі, знаменитим, пише газета Ратуша.

Саме сюди, до відпочинкового комплексу 21 листопада, на Михайла, на срібній машині «Тойота-Корола» приїхав обідньої пори 32-річний Вадим Ф., який пояснив охороні, що «просто є бажання постріляти». Якби охоронець знав, що саме відвідувач має на увазі, то ніколи б не дав гостеві зброї…

Ще на в’їзді охоронець Руслан Шагало звернув увагу, що гість поводиться дивно. Йому часто хтось телефонував. «Трошки підозріло і знервовано поводився, тому що приїхав нібито спеціально в тир, потім розвернувся, бо нібито немає часу, поїхав, потім за хвилин 20 знову приїхав — значить, ще дещо обмізковував, як що зробити», — припускає сьогодні вартовий. В тирі візитер почав розпитувати в інструктора зі стрільби Сергія Каркуші, з чого тут можна постріляти?

«Чоловіку запропонували дрібнокаліберну або пневматичну зброю, але він попросив показати і спорядити однією кулею навчальний автомат МКМ-72 («Калашников», перероблений під мисливський карабін). Інструктора це не насторожило. «Тепер АТО, і людям цікаво подивитися на ту зброю, автомат, який він», — пояснив він поліцейським. Після спорядження обойми одним патроном, гість несподівано вихопив із рук інструктора зброю, відштовхнув його і вибіг на вулицю. Працівник тиру кинувся за ним. Пробігши метрів 100, озброєний клієнт скерував ствол у бік Каркуші, і той зупинився. На прохання інструктора зупинитись і повернути зброю, чоловік щось почав голосно кричати, потім спрямував ствол собі в голову і натиснув на спусковий гачок», - йдеться у публікації.

Відразу викликали «швидку» з Давидова, яка, попри повідомлення про вогнепальне поранення, їхати відмовилась. «У нас нема бензину», — пояснили там. Тоді зателефонували до Львова. Увесь час, поки їхала «швидка», з рани у стрільця текла кров, яку не могли зупинити. За одними даними, в салоні «швидкої», за іншими — вже у 8-й лікарні чоловік помер. Самогубця мав гарну роботу, зарплату близько 11 тисяч гривень, хорошу родину і 4-річну дитину.

До ймовірних причин, що могли підштовхнути чоловіка до самогубства, відносять хронічну хворобу, яка не становила серйозної загрози його здоров’ю, але він нею дуже переймався і перебував у хронічному стані депресії.

Після трагедії тир зачинили. Поліція вилучила злощасний автомат, малокаліберну гвинтівку ТОЗ, гладкоствольну рушницю Mossberg, гладкоствольну рушницю МР-153, карабін «Сайга» і три гільзи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: