Львівські «Карпати» розійшлися миром із луганською «Зорею»

В матчі 16-го туру УПЛ у Львові «Карпати» зіграли внічию із «Зорею» із рахунком 2:2.

В матчі 16-го туру УПЛ у Львові «Карпати» зіграли внічию із «Зорею» із рахунком 2:2.

Про це повідомляє Футбол 24.

Господарі дуже активно розпочали матч та пішли в атаку з перших хвилин. Вже на 3-й хвилині Бланко-Лещук міг відкривати рахунок, але пробив неточно після того, як увірвався в штрафний.

Карпати нагнітали і таки досягли свого на 12-й хвилині: Мірошніченко з правого флангу виконав простріл, до якого не зміг дотягнутись Бланко-Лещук, проте Худоб'як був один на дальній стійці, переправивши м'яч в уже порожні ворота. Зорі не вдалось відповісти відразу та створити небезпечні моменти, але на 22-й одна із перших серйозних атак завершилась голом: навіс Караваєва замкнув Сухоцький. Він підключився з лівого флангу і майже з кута штрафного пробив точно низом під дальню стійку.

Підопічні Дулуба продовжували гнути свою лінію, і на 29-й хвилині Бланко-Лещук відзначився голом, в один дотик замкнувши передачу Худоб'яка з лівого флангу. Передувала цьому невдала дія від Опанасенка, який, вибиваючи м'яч, влучив у Сівакова. Через 10 хвилин сталась прикра подія для господарів: через пошкодження поле покинув Бланко-Лещук, якого замінив Чачуа. В нападі ж почав грати Костевич.

Вернидуб спробував освіжити гру совєї команди, випустивши на другий тайм Соболя замість Петряка. А згодом кинувши в бій Паулінью і другого нападника Безбородька. Луганська команда почала діяти активніше, проте із труднощами створювала моменти. Гру намагався вести капітан Зорі в цьому матчі Желько Любеновіч.

Желько Любенович блискуче реалізував штрафний метрах в 20-ти від воріт на 90-й хвилині. Підківка був безсилий – 2:2. Фінальний свисток зафіксував нічию.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: