Цієї ночі нелегали зі Шрі-Ланки намагались перетнути український кордон

Прикордонники Чопського загону на ділянці українсько-словацького кордону затримали нелегальних мігрантів та одного громадянина України.

Повідомляє прес-служба Західного регіональнеого управління Держприкордонслужби України.

Вчора на ділянці відповідальності відділу «Ужгород» спрацював сигналізаційний комплекс. В результаті перевірки «зелені берети» виявили пролаз у загороджувальному паркані та доріжку слідів.

В результаті пошукових заходів правоохоронці затримали невідомого, який ймовірно причетний до переміщення нелегалів через державний кордон. Зі слів затриманого - він громадянин України.

В ході подальших пошукових заходів, на відстані близько 300 метрів від лінії держрубежу прикордонники виявили та затримали громадянина Єгипту та двох громадян Шрі-Ланки. Правопорушники документів при собі не мали, від будь-яких пояснень відмовились.

Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб затриманих, обставин правопорушення та складання відповідних процесуальних документів.

Також минулої доби прикордонники цього ж відділу затримали двох громадян В’єтнаму, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон та потрапити до країн Євросоюзує.

Порушників виявив дільничний інспектор прикордонної служби під час перевірки автостанції у місті Ужгород. Один із затриманих не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу, проте у іншого був паспорт громадянина В’єтнаму.

З метою з’ясування обставин правопорушення чоловіків було доставлено до відділу «Ужгород». Їх подальшу долю вирішуватиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: