50 думок про Революцію Гідності: Я настільки розчарований і ображений, що навіть блокую це всередині себе, — АТОвець

15231626_1702850826696859_1099622179_o

ІА Дивись info продовжує серію матеріалів із учасниками Революції Гідності, аби зрозуміти, які ідеї відстоював кожен із них і чи вдається реалізовувати ці ідеї зараз.

ІА Дивись.info продовжує серію матеріалів із учасниками Революції Гідності, аби зрозуміти, які ідеї відстоював кожен із них і чи вдається реалізовувати ці ідеї зараз.

Назар Іваськевич — львів’янин, учасник Революції Гідності, колишній боєць АТО, доброволець, волонтер.

Назар Іваськевич

Назар Іваськевич

«Я поїхав, бо так треба. Бо інакше не можна. Дійсно. Не знаю, як іще відповісти. Коли людині добре, весело, вона ж посміхається? Посміхається. Бо у неї такий рефлекс. Так і тут. Я хотів побороти ту систему, ту несправедливість, яка є довкола. Змінити тих, хто був при владі. Я їхав з трьома гривнями у кишені. Це чудові часи були, особливо нічний Майдан. Зовсім інші люди, атмосфера. Така собі Запорізька Січ.

Читайте також: 50 думок про Революцію Гідності: Революція і війна утвердила людей в тому, що вони господарі у власній державі, – Лев Скоп

А от побороти цю систему, про яку я казав, нам вдалося буквально на три дні. А потім верхні ешелони влади зайняли люди, абсолютно непридатні до того. Вони, як злоякісна пухлина. Вони не є державою. І найгірше, що вони заражають інших.

Але змінилося багато всередині самих людей. Вернулася українотворча ідея. Навіть коли ми були на фронті, нам місцеві повідомляли, що от, тут зараз буде обстріл. Ми тікали. І дійсно наші позиції потім знищували. Виходить, люди нам довіряли.

Чи я розчарований зрештою результатами? Те, що я там зробив і те, що я бачив, мені це шкода. Скільки старалися… Звісно, я здобув поняття особистого росту, відчув життя. А так… я настільки розчарований і ображений, що навіть блокую це всередині себе», — каже Назар Іваськевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: