Львів співпрацюватиме з Мінінфраструктури над підвищенням безпеки доріг

Аби підвищити рівень безпеки Міністерство інфраструктури та «Укравтодор» розпочало проект модернізації та підвищення безпеки дорожньої мережі.

Пілотним регіоном для нього стала Житомирська область (траса М06) та місто Житомир. Також до проекту долучається місто Львів, про це йдеться на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

Проект передбачає два компоненти, перший з яких – інфраструктурний. У його результаті сподіваються оновити українські стандарти проектування доріг та порядок їх ухвалення таким чином, аби вони відповідали міжнародним стандартам.

Другий компонент проекту – інформаційна кампанія «Зважай». За допомогою серії просвітницьких матеріалів водіям та пішоходам нагадуватимуть про безпеку та елементарне дотримання правил.

На реалізацію цього проекту Міністерство інфраструктури та «Укравтодор» отримають технічну підтримку від Європейського Інвестиційного Банку та Цільового фонду технічної підтримки Східного Партнерства. Крім того, консультанти передаватимуть міжнародний досвід органам та структурам, що працюють на покращення БДР в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: