Найбільше капітальних інвестицій цього року було спрямовано у будівництво

Переважну частку капітальних інвестицій становили інвестиції у матеріальні активи (98,4%). Зокрема, у житлові будівлі спрямовано 22,3% усіх інвестицій, нежитлові будівлі – 16,3%, інженерні споруди – 10,0%.

Про це інформує Головне управління статистики у Львівській області.

На придбання машин, обладнання, інвентарю та транспортних засобів витрачено 45,8% усіх вкладень. У нематеріальні активи направлено 1,6% капітальних інвестицій.

Найбільші обсяги капітальних інвестицій у січні-вересні 2016 року освоїли промислові підприємства Львівщини. Ними здійснено 3103,8 млн.грн інвестицій, або майже третину від обласного обсягу. За видами промислової діяльності значні інвестиції освоїли підприємства з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (745,7 млн.грн), з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря (614,0 млн.грн), машинобудування (517,4 млн.грн), з виготовлення виробів з деревини, паперу та поліграфічної діяльності (376,8 млн.грн), текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів з шкіри (260,3 млн.грн), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (229,1 млн.грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: