ЄІБ виділить Україні 150 мільйонів євро на модернізацію залізниці

zaliznytsya-2

Європейський інвестиційний банк затвердив кредит у сумі 150 млн євро в рамках проекту по модернізації близько 250 кілометрів залізної дороги в південних регіонах України, передає Громадське.

Європейський інвестиційний банк затвердив кредит у сумі 150 млн євро в рамках проекту по модернізації близько 250 кілометрів залізної дороги в південних регіонах України, передає Громадське.

«Проект спрямований на поліпшення транспортної інфраструктури України та сприятиме розвитку сталого транспорту», — йдеться у заяві Банку.

Загальна вартість проекту становить близько 314 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» узгодила останні деталі кредиту від Європейського інвестиційного банку і Європейського банку реконструкції і розвитку на електрифікацію напрямку Долинська — Миколаїв — Колосівка загальним обсягом у 300 мільйонів євро.

У квітні 2016 року виконуючий обов’язки голови «Укрзалізниці» Євген Кравцов висловив надію, що у співпраці з ЄБРР і ЄІБ зможе залучити кошти на електрифікацію пріоритетних залізничних напрямків, зокрема, ділянки Долинська—Миколаїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: