Затримали зловмисника, який намагався обікрасти другу квартиру поспіль

Працівники поліції охорони Львова затримали мешканця Червонограда, який намагався здійснити крадіжку, але власниця помешкання знаходилась всередині та почувши, що хтось намагається підібрати ключ до замка, натиснула «тривожну кнопку» поліції охорони.

Про це повідомили в УПО Львівської області.

На пульт центрального спостереження Управління поліції охорони у Львівській області поступив сигнал «Тривога» з квартири, що у Червонограді. На місце спрацювання сигналізації, негайно було скеровано групу реагування поліції охорони.

У будинку працівники групи реагування Червоноградського відділу Управління поліції охорони у Львівській області затримали чоловіка.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу Червоноградського відділу поліції. Як з’ясували правоохоронці, 32-річний затриманий, цього ж дня здійснив крадіжку з іншого помешкання у Червонограді, де викрав планшет вартістю 8000 гривень та 240 доларів США.

За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище затриманому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: