Ділянку в Рясне ЛКП «Львівспецкомунтранс» просить не для сортування сміття, – ЛМР

Львівська міська рада просить не збурювати громадськість та не поширювати неправдиву інформацію щодо використання земельної ділянки в Рясне для сортування сміття.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Земельна ділянка на вул. Шевченка, 327г, яку пропонують виділити для ЛКП «Львівспецкомунтранс», буде використовуватись для виробничих потреб підприємства, будівництво будь-якого сміттєсортувального комплексу на цій території неможливе.

Як повідомили в ЛКП «Львівспецкомунтранс», підприємство просить про закріплення земельної ділянки площею 0,97 га на вул. Шевченка, 327г для своїх виробничих потреб. Інформація про закріплення 30 га, яку поширюють в Інтернеті, не правдива.

На ділянці на вул. Шевченка, 327г розташовані приміщення, які комунальне підприємство планує задіяти для виробничого призначення. Будівництво сміттєпереробного заводу на цій ділянці не можливе. Відтак, громадськість просять не піддаватись на провокації та не поширювати не правдиву інформацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові, в промисловій зоні Рясне-2 запрацює сортувальна лінія сміття.

Компанія «Захід ресурс плюс» завезла та встановила обладнання для сортування сміття та буде готова приймати 20% твердих побутових відходів зі Львова вже найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: