Петиція до влади Києва з вимогою розібрати фасад Театру на Подолі набрала вже понад 1,7 тисяча підписів

Опублікована сьогодні на сайті київської влади електронна петиція з вимогою знести фасад нової будівлі Театру на Подолі набрала вже понад 1,7 тис. підписів з необхідних 10 тис.

Про це інформує Уніан.

З текстом петиції «Повернути історичний вигляд Андріївському узвозу, який є загальним спадком всього Українського народу.

На даний момент під зверненням до влади стоїть понад 1,7 тис. підписів.
В петиції зазначається, що Андріївський узвіз є загальним спадком всіх українців, візитівкою Києва та всієї України, одним з місць, заради якого туристи їдуть саме до Києва.

«Він повинен бути збережений у первісному стані, таким, яким він був збудований у 18 столітті. Нові модерністські фасади вщент руйнують його історичну цінність та туристичну привабливість. Право на перебудову має приймати вся громада Києва, а не лише декілька чиновників-хабарників. Вважаю, що новий фасад театру на Подолі має бути знесений, а вулиці має бути повернений історичний вигляд», - йдеться в петиції.
Автор звернення зазначає, що ці роботи мають виконати забудовник та проектувальник.
«Посадові особи, що давали дозвіл на руйнування історичного центру Києва, мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності, а наразі усунені з посад», - також вважає автор петиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: