У Чернівцях кілька десятків осіб пікетують показ фільму «This is gay propaganda»

У Чернівцях близько 30 осіб у темному одязі та в марлевих пов’язках проводять пікет поблизу Літературного Целанівського центру, де триває показ фільму «This is gay propaganda».

Про це інформує Уніан.

сьогодні близько 18.40 група чоловіків пройшлася вулицею О. Кобилянської із плакатами із написом «Слава нації - Ні ЛГБТ-інтеграції!».
Вони не називають себе представниками жодної організації, натомість журналістам представились як «небайдужі чернівчани» і час від часу вигукують репліки у бік глядачів, які прийшли на кінопоказ.
«Ми просто небайдужі містяни. Якщо вони так відкрито ходять на такі фільми, то чому ми не можемо прийти і показати своє ставлення до цього?», - сказав один із учасників пікету.
«Це прозора пропаганда, навіть у назві фільму це вказано. Вдома хай займаються чим завгодно, але не публічно. А може, там є неповнолітні? Хто це контролює?», - зазначив пікетувальник.
На показ фільму впускають лише журналістів та осіб, які прийшли за запрошеннями. За ситуацією на місці події спостерігають працівники патрульної поліції.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: