У Львові помер чоловік, який обгорів у нічному клубі

bb5b63d66c04f30756c8f49319dc5ca8

У Львові цієї ночі помер 47-річний відвідувач нічного клубу, де сталася пожежа. За його життя реаніматологи боролися дві доби.

 

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

У чоловіка було обпечене майже все тіло, вражені дихальні шляхи. Лікарі одразу робили невтішні прогнози щодо його шансів на одужання. Іще одного пацієнта напередодні перевели з реанімації, йому стало краще.

Натомість як повідомляють у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, станом на 06:00 годину 29 листопада залишаються перебувати на лікуванні 9 осіб (з них 1 особа у вкрай важкому стані, 1 особа у важкому стані), з числа 14-ти госпіталізованих під час пожежі 27 листопада в ТзОВ “Клуб Мі100” у м. Львові (вул. Наукова, 7, Франківський район). 5(пʼять) пацієнтів виписані 28 листопада. Всім пацієнтам надається медична допомога в повному обсязі відповідно до протоколів МОЗ України. Всього за медичною допомогою звернулось 26 осіб.

Нагадаємо, в ніч з 27 на 28 листопада у клубі  «МІ100» сталася пожежа. Правоохоронці попередньо встановили, що пожежа у клубі «МІ100» виникла через необережне поводження з відкритим вогнем під час шоу.

Водночас, як повідомлялося раніше, поліція розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі. «За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років», – зазначили у поліції.

Читайте також: Стала відома попередня причина пожежі у львівському клубі (Відео)

Як заявили у дирекції нічного клубу Мі100, вони не знали про те, що шоу відбуватиметься зі справжнім вогнем, а відповідав за організацію стажер. У тому, що дирекція клубу не знала про вогляне шоу, запевняє в.о. директора розважального комплексу Сергій Чередніченко, – пише Zaxid.net.

«Ми самі не знали про те, що буде саме така тема вечірки. Бо була домовленість із організаторами, що проводиться LED-шоу – імітація під вогонь. Це такі LED-кульки, на мотузці крутять їх і створюють видимість полум’я», – заявив Сергій Чередніченко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: