У Львові шахрай видурив у пенсіонерки 4 тисячі гривень

Щоб заволодіти грошима жертви зловмисник використав давно відпрацьовану «легенду».

У Шевченківський відділ поліції 27 листопада звернулась 61-річна львів’янка. Жінка повідомила, що минулого дня близько 16.00 на її мобільний номер зателефонував невідомий чоловік, представився працівником поліції та повідомив, що її онук скоїв дорожньо-транспортну пригоду, у якій постраждала людина, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Для «вирішення проблеми» жінка повинна перерахувати на вказаний незнайомцем рахунок кошти – чотири тисячі гривень, що пенсіонерка і зробила. Згодом, зателефонувавши до онука, жінка довідалась, що ніякої ДТП він не скоював і зрозуміла, що стала жертвою шахрая.

Наразі правоохоронці проводять за цим фактом перевірку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Правоохоронці вкотре застерігають мешканців – не довіряйте свої гроші людям котрі обіцяють «допомогти» у вирішенні питань, пов’язаних з «проблемами з поліцією», а також з виготовленням документів, виділенням ділянок чи такого іншого. Ці люди не завжди мають ті наміри, про які повідомляють вас. Інколи, як у цьому випадку, їх мета – заволодіти вашими коштами. Якщо відчуваєте підозру, що Вас намагаються обдурити шахраї, звертайтесь по допомогу до правоохоронців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: