В Одесі, ймовірно від побиття, помер військовослужбовець зі Львівщини

http://photo.unian.net

26 листопада в Одесі помер військовослужбовець зі Львівської області. За попередньою інформацією 25-річного солдата до цього жорстоко побили офіцери військової частини.

В одеському госпіталі помер Володимир Коломаз — військовослужбовець родом із Сокальського району Львівської області. Про це ІА Дивись.info стало відомо з власних джерел. За попередніми даними нашого джерела, причина смерті — побиття солдата офіцерами військової частини, де він служив.

Ми зв’язалися з другом родини померлого Романом. Той не виявив бажання спілкуватися з журналістами, пославшись на те, що вже все розповів іншим медіа.

На Одеських ресурсах пишуть, що Володимира Коломаза побили ще 13 листопада товариші по службі. Наступного дня юнака відвезли до лікарні, де встановили діагноз «відкрита черепно-мозкова травма та крововилив у мозок». Військовослужбовця поклали у стаціонар, де він впав у кому.

«Вивести з критичного стану хлопця змогли наприкінці тижня. У цей час до шпиталю вже приїхала мати військовослужбовця. Їй він встиг сказати, звідки взялися травми — побили у частині, але хто — так і не встиг. У суботу, 26 листопада, він помер», —  пише «Одеса-медіа».

За інформацією цього ж ЗМІ, у самій частині не визнали, що хлопця побили. Зрештою мати звернулася до військової прокуратури.

За підтвердженням слів ІА Дивись.info звернулася до військової прокуратури Південного регіону. У прес-службі нам повідомили, що усі подробиці справи розкриють на брифінгу 29 листопада о 17:30.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: