Вночі на вулиці Львова вийде снігоприбиральна техніка

Вночі на вулицях міста працюватиме снігоприбиральна техніка. В залежності від погодних умов її кількість корегуватимуть.

Вранці працюватимуть і двірники, повідомили у ЛМР.

У Галицькому районі міста вдень працювали підмітальна та посипальна техніка. «Вночі до роботи готові 11 одиниць снігоприбиральної техніки», - зазначив заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

«На даний момент в районі працює 5 піскосіїв та 3 трактори на тротуарах. До виїзду вночі готова 21 одиниця техніки. Зранку на посипання та очищення вулиць вийде близько 200 двірників»,- зазначила голова Залізничної РА Банах Надія.

У Франківському районі черговими є 8 одиниць техніки. Зокрема, 4 піскосіїі, 2 трактори-підмітачі та 2 трактори по ЛКП. Ситуацію моніторитимуть і чергуватимуть на території району. Зранку на вулицях працюватимуть двірники, розповів голова Франківської райадміністрації Тарас Гнида.

«Зараз працює 4 піскосії, які підсипають мости та перехрестя. Вночі будуть чергувати 13 одиниць техніки. І зранку працюватимуть двірники, які посипатимуть і розчищатимуть від налипання снігу хідники», - зазначила голова Сихівської РА Ірина Маруняк.

За словами голови Шевченківської районної адміністрації Олександра Удовенка, до чергування залучено 5 піскосіїв та 1 навантажувач.

У Личаківському районі міста, за інформацією голови районної адміністрації Івана Лозинського, вночі, за потреби, працюватимуть 7 піскосіїв, 3 трактори та 1 навантажувач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: