ІА Дивись.info виявилась одним із найбільш прозорих ЗМІ у Львові, - ІМІ

2015-03-10-mass-media

Інститут масової інформації оприлюднив результати дослідження львівських медіа. Редакція ІА Дивись.info також потрапила у створений рейтинг.

Інститут масової інформації оприлюднив результати дослідження львівських медіа. Редакція ІА Дивись.info також потрапила у створений рейтинг.

За словами представників ІМІ, «лише два львівські видання, згідно з моніторингом, були оцінені оцінили як «прозорі» – ZIK та Дивись.інфо. Спільними для них є відсутність опублікованої редакційної політики та фінансової інформації. Проте ці два сайти, а також «Львівська газета» – єдині з онлайн-медіа оприлюднили інформацію про керівництво і менеджмент», йдеться у дослідженні, повний текст якого читайте тут. 

lviv-prozorist-1024x724

 

«Особи своїх редакторів на сайтах розкрили лише ZIK, Дивись.інфо та Львівська газета», - йдеться у тексті. До слова, ознайомитись зі складом редакції, а також менеджменту ІА Дивись.info ви можете тут.

Для свого дослідження прозорості ЗМІ ІМІ визначив сім критеріїв:

наявність інформації про власників, менеджмент, редакторів, наявність контактних даних та інформації про аудиторію медіа (лічильник, тираж), оприлюднена редакційна політика (чи статут), а також наявність інформації про прибутки медіа, дохід від реклами тощо. Для моніторингу у Львові інститут відібрав 10 онлайн-ЗМІ, 5 телеканалів, 5 радіостанцій та 4 газети. В окремих випадках прозорість одних показників напряму залежала від типу медіа, однак відсутність даних за іншими показниками може бути як пов’язана, так і не пов’язана з видом медіа чи формою його власності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: