Луценко призначив керівника генінспекції ГПУ

У середу, 30 листопада 2016 року, Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав наказ про призначення керівника Генеральної інспекції ГПУ.

Коментуючи дане призначення, Юрій Луценко розповів, що за результатами конкурсу, після проходження тестів та співбесід йому було рекомендовано комісією з добору кандидатів до Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України для призначення на посаду керівника Генеральної інспекції Володимира Уварова, який має понад 20-річний стаж роботи в органах внутрішніх справ, а в останні роки займався науковою та викладацькою діяльністю.

Також Генпрокурор зазначив, що вже до кінця грудня має бути сформовано повний склад Генеральної інспекції.

«88 працівників Генеральної інспекції мають з 1 січня розпочати те, що від нас очікує дуже давно суспільство – це рішучий наступ», - сказав він.

Юрій Луценко нагадав, що Генінспекція ГПУ створюється за зразком США, а його радник, колишній Федеральний прокурор і помічник Генерального прокурора США Богдан Витвицький брав участь у процесі конкурсного відбору і у створенні з нуля нового підрозділу ГПУ.

Генеральний прокурор додав, що Володимир Уваров призначається на посаду на 3 місяці, а у разі ефективності його роботи, з ним буде укладено 5-річний контракт.

Володимир Уваров подякував за підтримку та надану довіру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: