Росія погрожує збивати українські ракети

Речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко заявляє, що погрози Росії завдати ракетного удару не завадять українським Збройним силам провести навчання, заплановані на 1-2 грудня біля анексованого Криму.

Речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко заявляє, що погрози Росії завдати ракетного удару не завадять українським Збройним силам провести навчання, заплановані на 1-2 грудня біля анексованого Криму, передає Радіо Свобода.

«Україна – суверенна правова держава, всі бойові навчання і випробування відбуваються суворо у плановому порядку. Все, що стосується міжнародних договорів і попереджень, Україна виконує. У відповідності до цих норм, все, що заплановано, буде обов’язково проведено, – сказав він під час прес-конференції у Києві. – Все, що стосується погроз, не може завадити тим планам, які Збройні сили України та конструктори військового озброєння будуть проводити на території суверенної України».

На уточнююче запитання Радіо Свобода про те, якими будуть дії, якщо Росія дійсно почне збивати українські ракети, речник Міноборони відповів: «У нас є національна територія України, на якій ми будемо проводити всі іспити, а також бойові випробування, а також навчання. Ніхто не буде нам вказувати, що нам тут робити».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: