Синютка обговорив питання утилізації сміття із керівником словацької фірми

img_6837_1480499223

Сьогодні, 30 листопада, голова ЛОДА Олег Синютка зустрівся із генеральним директором словацької фірми «Fecupral» Штефаном Ганіговським. Сторони зустрічі обговорили питання утилізації сміття на території Львівської області.

Сьогодні, 30 листопада, голова ЛОДА Олег Синютка зустрівся із генеральним директором словацької фірми «Fecupral» Штефаном Ганіговським. Сторони зустрічі обговорили питання утилізації сміття на території Львівської області, передає прес-служба ЛОДА.

За словами Штефана Ганівського компанія працює у галузі збору, сортування, а також переробки небезпечних відходів. У 2000 році створено сміттєспалювальний завод для небезпечних відходів, який призначений для прямого двоступеневого безперервного спалювання твердих, пастоподібних, а також рідких відходів.

Також Ганівський висловив своє бачення напрямку можливої співпраці та послуги, які у ситуації із ТПВ може надати його компанія.

«Компанія може бути корисною у таких напрямках як спалювання небезпечних відходів, утилізація відпрацьованих розчинників, переробка відпрацьованих масел, утилізація ртутних люмінесцентних ламп і трубок, сушіння деревини, поховання медичних відходів та інші», - сказав він.

Нагадаємо, що Львівська облдержадміністрація пропонує потенційним інвесторам три ділянки під будівництво сміттєпереробних заводів.

Йдеться про земельну ділянку у Яворівському районі площею 12,8 га, де раніше було виробництво гірничо-хімічної промисловості. Друга земельна ділянка розташована у Миколаївському районі, біля міста Новий Розділ, її площа – 15 га і там теж було виробництво гірничо-хімічної промисловості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: