Біля Галицького перехрестя пропонують встановити надземний перехід

Депутат Львівської міської ради Петро Адамик звернувся до міського голови Андрія Садового з проханням облаштувати наземний пішохідний перехід на вулиці Богдана Хмельницького у районі Галицького перехрестя, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Депутат Львівської міської ради Петро Адамик звернувся до міського голови Андрія Садового з проханням облаштувати надземний пішохідний перехід на вулиці Богдана Хмельницького у районі Галицького перехрестя, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«На зазначеній ділянці дороги знаходиться обладнаний світлофором пішохідний перехід. Зважаючи на це, що неподалік розташований в'їзд у Львів, цією ділянкою дороги користується велика кількість водіїв. Таким чином через необхідність зупинки руху за вказівкою світлофора на цій ділянці дороги завжди утворюються затори. Ситуація є такою небезпечною і для пішоходів, адже транспортний потік буває дуже великий. Як вирішення ситуації можливо облаштувати замість надземного пішохідного переходу підземний або надземний. Перевагами надземного будуть більший рівень безпеки, нижча вартість, відсутність необхідності перенесення підземних комунікацій», - йдеться у звернені депутата.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: