Диспансер радіаційного захисту населення отримав нове обладнання

Представники організацій «Матері Чорнобиля» та «Допомога для України» (м.Мюнхен, Німеччина) передали медичне обладнання Львівському обласному спеціалізованому диспансеру радіаційного захисту населення.

Загальна вартість обладнання – 248370 грн. Про це повідомили у департаменті охорони здоров'я Львівської ОДА.

Зокрема, заклад поповнився аквадистилятором, ноутбуками, дерматоскопом, лабораторним лічильником, медичною шафою з сейфом, деструктором шприців і голок, медичною кушеткою, бактерицидною лампою, кондиціонером інжекторним, пульсоксиметром, електрокардіографом, мікроскопом, отоскопом, блоком безперебійного живлення, стаціонарним комп’ютером, ксероксом та холодильником для клінічної біохімічної лабораторії.

Медичне обладнання громадські організації придбали в Україні. Воно сертифіковане та може бути відразу введене в експлуатацію.

Головний лікар Львівського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення Тетяна Пошивак подякувала німецьким меценатам за 4-річну співпрацю та вагомий внесок в оновлення матеріально-технічної бази диспансеру та вручила грамоти.

Нагадаємо, що у 2013 році було для диспансеру придбали фізіотерапевтичне обладнання, у 2014 р – гематологічний аналізатор, мікроскоп, холодильник, маніпуляційні столики, апарати для вимірювання артеріального тиску, у 2015 році – сучасне офтальмологічне обладнання: авторефкератометр, щілинну лампу, тестер офтальмологічний для підбору окулярної корекції, у 2016 році – електрокардіограф експертного класу, комп’ютери, дерматоскоп, отоскоп, пульсоксиметри, мікроскоп «Мік-Мед-5», медичні кушетки, медичну шафу та інше обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: