У Миколаєві відремонтували пологовий будинок

У Миколаєві зробили капітальний ремонт пологового будинку комунальної центральної районної лікарні на вул. Івана Франка, 22. Відремонтували приміщення за кошти державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету.

У Миколаєві зробили капітальний ремонт пологового будинку комунальної центральної районної лікарні на вул. Івана Франка, 22.  Відремонтували приміщення за кошти державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету.

Про це повідомили в департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

За словами директора департаменту Романа Филипіва, із ДФРР було профінансовано 483 тис грн, а з місцевого бюджету –  90 тис грн. Завдяки проведеному капремонту встановлено 42 віконних блоки, 12 зовнішніх та 21 внутрішніх дверей, проведено монтаж металопрофілю покриття даху (411 м кв.), замінено 11 м. п. каналізаційної труби. Роботи виконало ПП «Монтажник», а заявник проекту – Миколаївська райдержадміністрація.

«Успішна реалізація проекту подовжила термін експлуатації будівлі, дасть можливість суттєво зекономити енергоносії, покращила умови праці медперсоналу та медичне обслуговування пацієнтів», - додав посадовець.

Слід зазначити, що пологовий будинок у м. Миколаїв не відповідав вимогам надання медичної допомоги породіллям. Жодних капітальних видатків на модернізацію і покращення умов для забезпечення належних санітарно-гігієнічних вимог у минулі роки не передбачали, проводили лише косметичний ремонт власними силами.

Нагадаємо, у Львівській області у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку реалізується 80 проектів на 222,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: