З 1 грудня не можна бронювати залізничні квитки через Інтернет

Публічна акціонерна компанія «Укрзалізниця», щоб запобігти незаконному перепродажу квитків, з 1 грудня тимчасово припинить надавати пасажирам послуги бронювання квитків на поїзди через Інтернет, залишивши лише опцію купівлі, повідомили в прес-службі компанії.

«Укрзалізниця» звертає увагу пасажирів, що з 1 грудня 2016 року і на період новорічних свят як експеримент буде припинено надання послуги резервування місць у поїздах через Інтернет. Квитки через Інтернет тепер можна тільки придбати, а не зарезервувати. У компанії пішли на цей крок у рамках антикорупційних заходів», – сказано в повідомленні.

Рішення було прийнято керівництвом «Укрзалізниці» у відповідь на численні скарги пасажирів на проблеми з придбанням квитків на період пікових перевезень, зокрема, у період зимових свят.

«Таким чином, з 1 грудня 2016 року протягом новорічних свят послуга бронювання квитків через Інтернет недоступна», – наголосили в прес-службі.

У прес-службі нагадали, що здійснити бронювання залізничного квитка через Інтернет можна було з самого початку запуску продажу квитків через всесвітню мережу. До 1 грудня 2016 року квитки можна було зарезервувати через інтернет на 24 години, вартість цієї послуги - 17 грн.

Для поліпшення обслуговування пасажирів «Укрзалізниця» рекомендує купувати квитки тільки в касі або через офіційний онлайн-сервіс «Укрзалізниці» з продажу залізничних квитків; - booking.uz.gov.ua або в агентів, підключених до автоматизованої системи продажу проїзних документів.

Як повідомлялося, 10 листопада «Укрзалізниця» запустила мобільну версію сайту з продажу залізничних квитків, яка дає пасажирам змогу здійснювати купівлю квитків за допомогою свого смартфона.

Загалом у планах керівництва компанії в сегменті пасажирських перевезень передбачено підвищення якості санітарного стану вагонів та забезпечення належного температурного режиму.

Крім того, для уникнення корупційних ризиків керівництво «Укрзалізниці» хоче вдосконалити сервіс продажу квитків, зокрема, шляхом впровадження його мобільної версії, терміналів самообслуговування і створення єдиного транспортного порталу - онлайн-вікна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: