3, 4 та 6 грудня громадський транспорт курсуватиме за зміненим маршрутом

6 грудня у Львові відбудеться «Марш захисників України», присвячений 25-ій річниці Збройних Сил. Завтра, 3 грудня, і в неділю, 4 грудня, триватиме підготовка і репетиція заходу. Відтак, ділянки доріг від вул. Князя Романа – пл. А. Міцкевича – пр. Свободи – до вул. Торгової тимчасово будуть перекритими для руху, тому громадський транспорт, який курсує через пр. Свободи, курсуватиме за схемою об’їзду недільних та святкових днів. Також водіїв приватного транспорту просять оминати зазначені ділянки доріг.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Управління транспорту та зв’язку ЛМР інформує, що у зв’язку з проведенням заходів з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України, буде внесено зміни у рух громадського транспорту, який курсує через пр. Свободи:

3 грудня – з 19:00 до 22:00 год., 4 грудня – з 9:30 до 13:00 год. та 6 грудня – з 9:30 до 13:00 год. У ці години автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду пр. Свободи на недільні та святкові дні. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом вул. Грінченка – торговий центр «Форум-Львів».

Щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиці, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: