Львів завжди буде візитівкою України, а також місцем українсько-польських зустрічей, – Коморовський

Сьогодні у Львові перебуває Броніслав Коморовський, Президент Республіки Польща 2010-2015 років. Він, зокрема, зустрівся з міським головою Андрієм Садовим та залишив запис у Книзі почесних гостей Львова.

«Мені приємно відвідати Львів не лише з думкою про гарне минуле, але й із думками про добре українсько-польське майбутнє. Вітаю мешканців міста», - написав Броніслав Коморовський.

За словами гостя, у Львові він вже не вперше, але щоразу помічає позитивні зрушення в житті міста, передає прес-служба ЛМР.

«Мав приємність бувати у Львові вже кілька разів. Але найбільша приємність у тому, що він щоразу все гарнішає. А це важливо, тому що Львів завжди буде тим місцем, у якому стикають поляки та українці, перетинаються культури, перетинається історія. Він завжди буде візитівкою України, а також місцем українсько-польських зустрічей. І тому важливо, щоб це місце було якнайгарнішим», – зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувається конференція «Стратегічне партнерство в час кризи» до 25-річчя визнання Республікою Польща суверенності та незалежності України. Власне, на цій конференції Броніслав Коморовський прочитав виступ на тему «Європейський вимір польсько-українського стратегічного партнерства: здобутки, виклики, перспективи».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: