Стрілянина на кордоні: молодики у спортивному блокують доступ до машини з контрабандою (фото)

15293470_1345310372159910_1049865720_o

Вчора на пункті пропуску «Шегині» сталася сутичка та стрілянина між контрабандистами та працівниками Держприкордонслужби.

Вчора на пункті пропуску «Шегині» сталася сутичка та стрілянина між контрабандистами та працівниками Держприкордонслужби.

Про це повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк у Facebook.

Він повідомив, що на пункті пропуску «Шегині» відбулася стрілянина між контрабандистами та працівниками Держприкордонслужби через те, що через український кордон намагались провезти чотири мікроавтобуси контрабанди.

15271395_1345293802161567_1001353538_o

Втім, працівникам Держприкордонслужби владося зупинити цю спробу контрабанди. Наразі на місце події вже прибули представники нацполіції, - повідомили ІА Дивись.info свідки події. За їхніми словами, зараз молодики спортивної зовнішності блокують доступ до мікроавтобусів, які перевозили контрабанду, не даючи проводити слідчі дії та блокуючи роботу правоохоронців.

Через такий спротив вантаж машин досі не оглянуто - прикордонники не можуть цього зробити через дії молодиків. За словами очевидців, евакуатори також не погоджуються забирати ці мікроавтобуси через товар, який вони перевозили.

Нагадуємо, як написав раніше міністр Олександр Данилюк, що на кордоні відбулася сутичка.

«Сьогодні біля Українсько-Польського кордону розгорнулась картина, яка потягне на епізод із голлівудського екшену, - написав міністр. - Біля пункту пропуску Шегині митного поста Мостиська зав’язалась сутичка між Мобільною групою та 30-40 зловмисниками з використанням вогнепальної зброї. Порушники намагались провести чотири мікроавтобуси контрабанди. Коли їх викрили та намагались затримати, контраБАНДИТИ викликали «підмогу» у кілька десятків чоловік, які розпочали заворушення, вибили вікно автобуса та дали одному з водіїв втекти на авто. При цьому був збитий один із співробітників Митної сотні, який перегородив собою проїзд.

Зупинити сутичку Мобільній групі вдалось лише застосувавши збою. Збитий співробітник Митної сотні доставлений у лікарню. Проти порушників розпочаті відповідні дії. Оцінюється вартість контрабанди в трьох автобусах, які вдалось затримати. Також розглядається питання порушення кримінальних справ проти співробітників митниці через можливість корупціїї», - написав міністр.

 Нагадуємо, як повідомили журналістам у Військовій прокуратурі, нічні заворушення були спричинені контрабандою одягу, яка везлася з Польщі. Водночас, там спростували інфомрацію про стрілянину. Поліція не надала коментарів. Детальніше читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: