У Львові пройде співочий флеш-моб в рамках благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде»

3 грудня о 14:00 год. у галереї ТРЦ «Кінг Кросс Львів» в рамках благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде» відбудеться співочий флеш-моб.

На відвідувачів чекає співочий сюрприз у виконанні Народної хорової капели студентів «Гаудеамус»  під керівництвом диригента  Романа Михайловича Мачишина. Для привернення уваги до благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде» та  щоб подарувати всім навколо новорічно-різдвяний настрій, хористи виконають два твори: Щедрик і Творіть добро.

Додаткова інформація про акцію: www.mykolaj.com.ua,

Довідка

Миколай про тебе не забуде — щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді» з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая. Метою акції є допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая  малюкам, котрі цього потребують. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

У 2015 році вдалося рознести подарунки для 2500 потребуючих дітей Львова, волонтерами акції стало понад 500 учнів старших класів та студентів львівських ВНЗ.

Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери - працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, меценати - надають пожертви та подарунки для діток, партнерські організації та спільноти - організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники - волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації - надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Академія Української Молоді отримала нагороду на обласному конкурсі «Благодійна Львівщина - 2012" у номінації "Благодійник: дитяча або молодіжна організація", а також була номінантом в національному конкурсі «Благодійна Україна 2013» за акцію "Миколай про Тебе не забуде!"

Народна хорова капела студентів "Гаудеамус" – це молоді, творчі люди, які є студентами Національного університету "Львівська політехніка". Серед них є люди найрізноманітніших спеціальностей, але всіх об'єднує любов до музики і співу. Спів приносить колективу капели радість, відкриває почуття і саме цим хористи хочуть ділитись зі слухачами.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Христина Дольна, тел.:  (097)  66 00 567

Анастасія Гураль, тел.: (097)  864 03 44

Ел.пошта: [email protected]  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: