У Львові затвердили порядок надання компенсації інвалідам АТО на реабілітацію

Виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні 2 грудня затвердив Порядок надання грошової компенсації інвалідам війни І-ІІІ групи з числа військовослужбовців,

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Порядок надання грошової компенсації інвалідам війни І-ІІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції – мешканцям м. Львова, на реабілітацію або санаторно-курортне лікування.

Дія Порядку поширюється на інвалідів війни I-III групи з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції та які зареєстровані станом на 01.12.2016 у м. Винники, смт Рудно та смт Брюховичі при умові, що у відповідних місцевих бюджетах не передбачено коштів для надання грошової компенсації інвалідам війни I-III групи з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, на реабілітацію або санаторно-курортне лікування. Розмір грошової встановлюється щорічно рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради. У 2016 році виконком встановив такий розмір грошової компенсації:

  • інвалідам війни I групи – 50 тисяч гривень;
  • інвалідам війни II групи – 10 тисяч гривень;
  • інвалідам війни III групи – 8 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: