У Росії винуватець аварії ховався від поліції в дірі туалету (Відео)

s2

Відео з жителем Чити (місто в Росії, адміністративний центр Забайкальського краю), який в нетверезому вигляді потрапив в аварію і спробував сховатися від співробітників ДПС в дірі вуличного дерев'яного туалету, набирає перегляди в YouTube. Cам чоловік каже, що не хотів ховатися, а просто послизнувся і впав.

Відео з жителем Чіти (місто в Росії, адміністративний центр Забайкальського краю), який в нетверезому вигляді потрапив в аварію і спробував сховатися від співробітників ДПС в дірі вуличного дерев'яного туалету, набирає перегляди в YouTube. Cам чоловік каже, що не хотів ховатися, а просто послизнувся і впав.

Водій автомобіля Lexus GS по імені Михайло зіткнувся з іншою іномаркою на одній з вулиць Чіти 30 листопада, передає Medialeaks. Чоловік зник з місця аварії, але співробітникам патрульної служби вдалося його розшукати. Коли інспектори оформляли ДТП, Михайло відпросився в туалет, його знайшли в дірі дерев'яного туалету і зняли на відео.

Спроба втекти через дірку туалету не вдалася. У підсумку чоловіка дістали за допомогою мотузки і відвезли на медичний огляд в наркологічний диспансер.

На записі чоловік говорить, що не намагався ховатися, а послизнувся і впав.

Ролик з курйозом в туалеті в Чіти вийшов в розділ «набирають популярність» на YouTube, його переглянули вже майже 100 тисяч осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: