Чи впорався Львів з черговими погодними негараздами

kov50378001-9708b5a1a47b7d0deafac6321a0433a5

Як повідомили на «гарячій» лінії міста, станом на ранок в місті працювало 57 снігоприбиральних машин.

Загалом використано 452 м куб піскосуміші.

Повідомляє сайт ЛМР.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає: по місту Львову 4 грудня на дорогах ожеледиця, часом мокрий сніг та сніг. Мешканців міста просять бути обережними.

Мерія просить мешканців міста тепло одягатись та бути максимально обережними і уважними. Водіїв транспортних засобів – при можливості утримуватися від поїздок, за умов ожеледиці на дорогах – обирати помірну швидкість, дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, обов’язково вмикати фари. Особливе прохання до водіїв великогабаритного транспорту при погіршенні погодних умов – об’їжджати Львів. Патрульна поліція буде обмежувати проїзд через місто.

Водночас усіх водіїв просять не залишати автомобілів на проїзній частині та недозволених місцях, особливо вночі, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо погодні умови значно погіршаться, радять тимчасово утриматися від поїздок та перечекати негоду в безпечному місці. Максимально уважними просять бути і пішоходів – не вибігати на дорогу і переходити лише у спеціально відведених для цього місцях.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: