В Оброшиному злочинці підрізали двох чоловіків

15326492_1728662040507527_8094773410827633080_n

Працівники Пустомитівського відділення поліції затримали двох раніше судимих мешканців Рівненщини та Вінничини, котрі під час бійки нанесли ножові поранення двом місцевим мешканцям.

2 грудня поліцейським вночі надійшло повідомлення про те, що у селі Оброшине поблизу відпочинкового комплексу сталась бійка, повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, у бійці, яка розпочалась з побутового конфлікту, взяли участь четверо чоловіків – двоє місцевих мешканців віком 24 та 29 років, а також двоє раніше судимих мешканців інших областей – 22-річний гість з Рівненщини та 23-річний житель Вінницької області.

«Під час бійки один з приїжджих, спочатку погрожував місцевим хлопцям травматичним пістолетом, а потім наніс їм чисельні ножові поранення, у результаті чого молодший був госпіталізований у реанімаційне, а старший у хірургічне відділення Пустомитівської лікарні», - розповів заступник начальника Пустомитівського відділення поліції старший лейтенант поліції Володимир Копотюк.

Обидвох зловмисників поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України, суд обрав для них міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Також їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: