Є велика вірогідність дострокових виборів до ВР у першій половині 2017 року, – політологи

Політологи вважають, що існує велика вірогідність дострокових парламентських виборів в першій половині 2017 року.

Про це інформує Уніан.

Зокрема, директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко вважає, що листопад ознаменувався посиленням «війни всіх проти всіх» у верхівці влади, при тому, що загроза правлячій верхівці від народу була мінімізована.
На думку Небоженка, на сьогодні діюча влада грає у небезпечну гру - віддаляє від себе патріотів, волонтерів, соціально активних громадян, заграючи з політиками з колишнього табору Партії регіонів.

Разом з тим він вважає, що Банковій для отримання позитивного для себе результату на можливих дострокових парламентських виборах потрібно вибудувати чіткий репресивний ланцюжок за участю судової влади та правоохоронців.

Своєю чергою експерт стратегічного консалтингу «Гардарика» Костянтин Матвієнко вважає, що фактично вже почалася підготовка до позачергових парламентських виборів, які, на його думку, відбудуться в І кварталі - максимум до кінця першого півріччя 2017 року, за участю старого складу Центрвиборчкому та за нині діючим виборчим законодавством.
Матвієнко вважає, що на цих виборам партнерами політичної сили президента Петра Порошенка по майбутній коаліції стануть Олег Ляшко зі своєю партією, а також партії «Відродження» та «Наш край» з колишніх регіоналів. «Це коаліція за задумом Банкової», - заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: