Чоловік спочатку ножем поранив жінку, а потім встромив собі лезо у живіт

У одному з сіл Сокальського району під час сварки нетверезий чоловік схопив ніж і поранив ним свою колишню співмешканку, після чого наніс удар собі у живіт.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

У Сокальське відділення поліції 5 грудня надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевої лікарні про те, що до них за медичною допомогою доставлено мешканку одного з сіл району. Жінку з діагнозом «поранення грудної і черевної порожнини» було госпіталізовано у хірургічне відділення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, ножові поранення 46-річній жінці у її будинку наніс колишній співмешканець. У той день чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і під час суперечки схопив ніж та наніс ним господині кілька ударів ззаду у спину, після чого тим самим ножем наніс удар собі у живіт і також був госпіталізований з діагнозом «проникаюче ножове поранення черевної порожнини».

Наразі за цим фактом проводиться перевірка, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: