Лещенко вважає, що справа НАЗК проти нього розвалиться

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко вважає, що справа Національного агентства із запобігання корупції проти нього розвалиться.

Про це він сказав у коментарі журналістам, відповідаючи на питання щодо сьогоднішнього візиту до парламенту представників НАЗК, які мали на меті вручити йому документ про адміністративне правопорушення, передає УНІАН.

Лещенко висловив думку, що нинішня ситуація виглядає «проявом з їхнього боку системного підходу в порушенні моїх прав і переслідуванні мене за мою політичну діяльність».

За його словами, сьогодні о 9-й ранку представники НАЗК були поінформовані адвокатом, що після закінчення сесійного тижня, у п`ятницю, Лещенко з`явиться до Агентства і у присутності захисника перегляне усі документи, після чого вони будуть підписані і відбудеться передача їх до суду.

«Сьогодні о 9-й ранку, коли вони мене викликали, я був на допиті в поліції у справі вбивства Павла Шеремета», - сказав парламентар.

Він зауважив, що його викликали і на 9 ранку понеділка, коли так само на місце прибув його захисник і повідомив, що Лещенко з`явиться до НАЗК у п`ятницю.

«Замість цього вони сюди надіслали свого посильного, який намагався під камери зафіксувати, що я начебто відмовляюся від отримання протоколу», - сказав Лещенко.
На його думку, це робиться з єдиною метою - «особисто мене дискредитувати. Тому що в них розвалюється їхня справа. Ви бачили, сьогодні Генеральна прокуратура, яка так гучно анонсувала кримінальне провадження відносно мене, яка стверджувала, що там незаконне збагачення, яка присвоїла собі повноваження Національного антикорупційного бюро, і замість того, щоб цю справу передати в НАБУ, вони її місяць мурижили в себе, і сьогодні вони її тихенько так прикрили, начебто нічого не було», - зазначив депутат.

Він додав: «Так само і ця справа в НАЗК - вона розсиплеться, тому що там немає жодного складу правопорушень».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: