Патрульні затримали чоловіків зі зброєю та чужими документами

15369019_1626756170959482_3598493533012483046_o

При огляді автівки затриманих виявили 2 посвідчення водія, 2 паспорти, 2 пенсійних посвідчення.

Сьогодні в обід до патрульних надійшов виклик, про постріли на газовій заправній станції, поблизу населеного пункту Холодновідка. Екіпаж взводу по обслуговуванню доріг державного значення оперативно прибув на місце. Там побачили Mercedes-Benz CLK 200 Kompressor на іноземній реєстрації. В салоні сиділи два чоловіки. Коли невідомі зрозуміли, що патрульні можуть застосувати зброю – вийшли з транспортного засобу.

У 46-річного водія при поверхневій перевірці виявили предмет схожий на травматичний пістолет на який не мали документів, пасажир кинув під сидіння ніж. Вони підтвердили, що здійснили постріли, бо у них стався конфлікт з невідомими особами. Документів на автомобіль у цих чоловіків не було.

На місці працювали слідчі. В багажнику виявили 2 посвідчення водія, 2 паспорти, 2 пенсійних посвідчення. Усі документи на різних громадян. Їхні прізвища невідомі не знали. Також, в салоні знайшли гільзу від патрона. Водій раніше судимий. Його забрали у Пустомитівський відділ поліції. Автомобіль евакуювали.

Зброю передали на експертизу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: