Що дивитися цієї зими. Кращі серіали грудня

y7sqo1p6b0a-tracy-thomas

Пропонуємо цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. Копи-серфери, поп-зірки з гетто і нацисти при владі - в кращих серіалах грудня.

Пропонуємо цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. Копи-серфери, поп-зірки з гетто і нацисти при владі - в кращих серіалах грудня.

«Тихоокеанська спека» / Pacific Хеат

Творці: Роб Сітч, Санто Чілауро, Том Глайзнер
У головних ролях: Роб Сітч, Санто Чілауро, Том Глайзнер
Прем'єра: 2 грудень

Онлайн-кінотеатр Netflix запускає анімаційну комедію «Тихоокеанська спека» про сонячні пляжі Австралії, де океан і пісок виявилися ідеальним грунтом для небувалого зростання злочинності. Мова піде про особливий загін поліцейських під прикриттям, які готові притиснути особою до асфальту будь-якого мерзотника, від кишенькового злодія до наркобарона, але набагато частіше самі виявляються фізіономією в калюжі. Серіал здається духовним спадкоємцем «Арчера», ветерана придуркувато-героїчної анімації, вже сім сезонів з успіхом виходить на кабельному каналі FX. Автори «Тихоокеанської спеки» давно працюють разом - зокрема, вони зробили «Тарілку», незвичайну комедію про висадку на Місяць. Сітч, Чілауро і Глайзнер не тільки зняли і написали шоу, але і озвучили всіх головних персонажів. Тринадцять епізодів серіалу вийдуть в день прем'єри.

«Члени королівської сім'ї» / The Royals

Творець: Марк Шван
У головних ролях: Елізабет Херлі, Олександра Парк, Вільям Моуслі
Прем'єра: 4 грудень

Netflix витрачає десятки мільйонів доларів на ретельне відтворення історичного шляху королеви Великобританії Єлизавети II в своїй жовтневій новинці «Королева». «Члени королівської сім'ї» - це зухвала комедія про вигадану британську королеву Хелені (її грає зірка «Пліткарки» Елізабет Херлі), яка бореться за збереження манірного іміджу сім'ї, поки її діти, спадкоємці престолу, поводяться, як і належить молоді, нерозумно і нерозважливо. Секс, наркотики, дискотеки - звичні розваги для коронованих осіб. Тут охоронці цитують Шекспіра, королева нафарбована, як повія, а принцеса поняття не має, що таке референдум. Коротше кажучи, все перевернуто з ніг на голову і очікувати бодай якогось реалізму від «Членів королівської сім'ї» не варто. Це чистої води фарс, соромно задоволення, про який в пристойному суспільстві не говорять вголос. «Члени королівської сім'ї» став першим і дуже успішним серіалом власного виробництва - прем'єра дебютного сезону була зовсім недавно, в березні 2015 року, а зараз виходить вже третій сезон.

«Ілюзіоніст» / Shut Eye

Творець: Леслі Боем
У головних ролях: Джеффрі Донован, Ізабелла Росселліні, КаДіСтрікленд
Прем'єра: 7 грудень

Марк Джонсон і Мелісса Бернштейн, продюсери знакових серіалів «Пуститися берега», «Краще дзвоніть Солу» і «Помилки минулого», разом зі сценаристом Леслі Боема ( «Викрадений») роблять драму про шахрая-екстрасенса Чарлі. Він бере п'ятсот доларів за сеанс, приймає кредитки, але пропонує знижку, якщо розраховуватися готівкою. Невеликий бізнес Чарлі кришує одна з кримінальних сімей Лос-Анджелеса. «Бог дав циганам право красти», - чітко і ясно говорить великий бос цієї сім'ї. Одного разу Чарлі вплутується в бійку, отримує по голові і з тих пір відкриває в собі справжні таланти екстрасенса - або йому тільки так здається? Головного героя зіграє Джеффрі Донован, який сім сезонів був головним шпигуном в серіалі «Чорна мітка», а також знімався у Клінта Іствуда в «Підміні» і «Дж. Едгар». Готуючись до ролі, Донован зустрічався з професійними екстрасенсами і навчився, за його словами, зчитувати чимало інформації про будь-якому незнайомій людині, просто дивлячись на його обличчя, міміку, жести, одяг і слухаючи, як той каже. «Ілюзіоніст» вийде на стрімінг-сервісі Hulu, всі десять епізодів стануть доступні в день прем'єри.

https://youtu.be/kXTfBiHkfA4

«Зірка» / Star

Творці: Лі Деніелс, Том Донахі
У головних ролях: Джуд Деморест, Бенджамін Бретт, Бріттані О'Грейді
Прем'єра: 14 грудень

«Зірка» - це шоу американського режисера Лі Деніелс, якого прославила драма «Скарб» (шість номінацій на «Оскар» ). Для Деніелса це не перший телепроект: в січні 2015 го він випустив хіп-хоп-серіал «Імперія», що став справжнім глядацьким хітом. Якщо «Імперія» розповідала про клан заможних громадян в шоу-бізнесі (і не тільки), то «Зірка» ставить в центр уваги групу молодих співачок, які лише мріють про славу. «Слава - це скоромна ейфорія, але ніяк не вічна любов», - повчає мудра родичка головну героїню на ім'я Стар. Але її складно збити з шляху - після смерті матері Стар пройшла крізь шість прийомних сімей, крала, брехала, а тепер за допомогою Instagram втерлась в довіру дівчата з оточення Ленні Кравіца (так, рок-зірка з'явиться в серіалі власною персоною). Стар готова на все, щоб заспівати те, що їй потрібно заспівати. Творці обіцяють пісні, написані спеціально для шоу, а також безліч винахідливих танцювальних номерів. Цікаво, що дівчат на головні ролі вибирали за допомогою національного пошуку талантів. Після грудневої прем'єри «Зірка» повернеться в ефір тільки 4 січня.

«Людина у високому замку» / The Man in the High Castle

Творець: Френк Спотніц
У головних ролях: Алекса Давалос, Руперт Еванс, Люк Клеінтенк
Прем'єра: 16 грудень

«Людина у високому замку» - екранізація однойменного роману Філіпа К. Діка, який був написаний в жанрі альтернативної історії. Друга світова війна закінчилася не так, як нам хотілося б: Німеччина і Японія перемогли, поділивши між собою земну кулю. Події розвиваються в окупованій Америці, коли дівчина з загостреним почуттям справедливості Джуліанна (Давалос) випадково знаходить заборонену кінохроніку. На плівці знято, як війська США і союзників перемагають у Другій світовій і захоплюють Рейхстаг. «Людину у високому замку» продюсує Рідлі Скотт, а виходить шоу на цифровий майданчику Amazon. Керує проектом Френк Спотніц, сценарист «Секретних матеріалів». Після прем'єри він скаржився, що працювати над адаптацією роману Діка було дуже складно і деякі літературні ідеї не вдалося показати в першому сезоні. Втім, це не завадило «Людині у високому замку» стати найбільшою кількістю переглядів шоу в історії Amazon. Спотніц пообіцяв надолужити згаяне у другому сезоні - нові епізоди починаються сценою, в якій Мерилін Монро співає свою знамениту пісеньку з однією важливою поправкою: «З днем народження, мій фюрер!».

«Мисливці на тролів» / Trollhunters

Творець: Гільєрмо дель Торо
У головних ролях: Антон Єльчин, Рон Перлман, Келсі Греммер
Прем'єра: 23, грудня

Мексиканський режисер Гільєрмо дель Торо ( «Лабіринт Фавна», «Тихоокеанський кордон») не новачок на телебаченні: в 2014 році він презентував хоррор-серіал «Штам» на каналі FX, заснований на власній книзі. «Мисливці на тролів», новий проект дель Торо, вийде на Netflix і буде зовсім іншій тональності. Це анімаційна комедія про звичайного хлопця, який знайшов амулет зі світу тролів і тепер змушений приміряти геройські обладунки, щоб поборотися зі злом. Головних персонажів озвучили Келсі Греммер, лауреат трьох «Золотих глобусів» за «Фрейзера» і «Боса», Рон Перлман ( «Хеллбой») і трагічно загинув у червні цього року Антон Єльчин ( «Зоряний шлях»). Гільєрмо дель Торо відмовився перезаписати героя Єльчина з іншим актором, навіть незважаючи на те, що Єльчин не встиг повністю закінчити роботу над 26 епізодами шоу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: