У Карпатах турецька компанія хоче збудувати потужну вітроелектростанцію

vitryaky-11

Загальна сума інвестицій становитиме близько 20 мільйонів євро.

На території Сколівського району Львівської області турецька компанія «Атлас Глобал Енерджи» планує збудувати вітрову електростанцію потужністю 20 мегават.

dsc_0168___1481031444_613x431-2455_3_0Такі наміри сьогодні, 6 грудня, у меморандумі задекларували перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський та засновник ТОВ «Атлас Глобал Енерджи» Еніс Факиоглу, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Завдяки силі карпатського вітру працюватиме найпотужніша вітроелектростанція (фото)

На разі триває оформлення проектно-кошторисної документації, а також інших необхідних документів, а вже у 2018-му році заплановано будівництво перших вітряків.

Сторони домовились також у найближчий період напрацювати дорожню карту із реалізації цього проекту альтернативної енергетики на Сколівщині.

Нагадаємо, у жовтні запрацювала найпотужніша на правобережній Україні вітрова електростанція. Чотири вітряки нової вітрової електростанції повністю забезпечують Старосамбірський район. Вітрова електростанція працюватиме завдяки силі карпатського вітру, а через 8 років її вартість повністю окупиться.

Довідка:

ТОВ «Атлас Глобал Енерджи» заснована з ініціативи консорціуму турецьких компаній Enisolar та Renerser для розвитку вітрової енергетики на території України.

На сьогодні турецький консорціум вже встановив 20 вітро та 12 сонячних електростанцій у Туреччині, номінальною потужністю 1000 МВт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: