Найяскравіші різдвяні ролики 2016 року

wesandersonhmadvert

До новорічних та різдвяних канікул залишилися лічені тижні, а в мережі вже традиційно з'явилися святкові рекламні ролики, які радують своїм теплом та атмосферністю.

Редакція ІА Дивись.info зібрада найпопулярніші ролики, у списку з який опинився міні-фільм Burberry про життя свого засновника, реклама Apple про Франкенштейна і ролик H&M від Веса Андерсона.

John Lewis

За даними Adweek, ролик John Lewis про собаку, яка чекає свята, став найпопулярнішою різдвяною рекламою в 2016 році.

Бренд відомий своїми яскравими святковими кампаніями - їхня реклама 2014 року двічі взяла гран-прі на фестивалі «Канські леви».

https://youtu.be/sr6lr_VRsEo

Аеропорт Хітроу

Різдвяний ролик, який отримав найбільше переглядів на YouTube, став ролик лондонського аеропорту Хітроу про літню пару, представлені у вигляді ведмедів. Вони постійно тримаються за руки, хвилюються перед прибуттям і безглуздо намагаються взяти багаж з стрічки.

H&M

У барвистому ролику Веса Андерсона показано, як погані новини можна розбавити легким сюрпризом і об'єднати людей для створення святкового настрою.

https://youtu.be/VDinoNRC49c

Apple

Головним героєм реклами Apple став Франкенштейн, який записав мелодію музичної шкатулки на iPhone 7 і відправився на міську площу, щоб привітати зі святом оточуючих. Йому не відразу вдається це зробити: люди не сприймають його, а одна з лампочок на його шиї гасне. Однак маленька дівчинка рятує ситуацію і підтримує персонажа піснею.

https://youtu.be/aFPcsYGriEs

Marks & Spencer

Британський виробник одягу розповів історію про хлопчика, який часто пустує і по-доброму знущається над своєю сестрою, але все одно дуже любить її і хоче зробити найкращий подарунок. Йому допомагає місіс Клаус - поки її чоловік відправляється в традиційне «відрядження» по всьому світу, вона приносить в будинок хлопчика бажаний подарунок.

Burberry

Фешн-бренд розповів в міні-фільмі про життя свого засновника Томаса Берберрі. У ролику знялися Сієна Міллер, Лілі Джеймс, Донал Глісон і Домінік Уест.

Sainsburys

Мережа британських супермаркетів Sainsburys випустила анімаційний мюзикл про трудоголіків Дейва, який усвідомлює, що кращий подарунок, який він може зробити своїй сім'ї в цьому році, - це його час.

Edeka Group

Рекламу з такою ж думкою випустила німецька компанія Edeka. У ній показано, як люди прагнуть все встигнути перед Новим роком: знайти ялинку, приготувати вечерю, зробити покупки, поставити зимову гуму, провести ділові зустрічі, прикрасити будинок. Діти відчувають себе самотніми і пригніченими у всій цій метушні. Бренд робить висновок, що головне в свята - це увага і турбота по відношенню до близьких.

Coca-Cola

Бразильський офіс Coca-Cola випустив ролик про прості прояви добра. У відео хлопець приховано дарує подарунки людям, які готуються до свята.

Temptations

Бренд котячого корму продемонстрував безлад після «бунту» домашніх тварин.

https://youtu.be/lGiTQ-LdUos

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: