У Львові відбудеться благодійний концерт пам’яті Квітки Цісик

Усі кошти від концерту підуть на придбання пересувного мамографа для Львівського онкологічного центру.

У Львівській міській раді відбулась прес-конференція, присвячена проведенню благодійного гала-концерту пам’яті Квітки Цісик.

Як зазначив громадський діяч Роман Грицевич, такий концерт відбудеться вже вчетверте.

«Ми проводимо ці концерти уже вчетверте, щоб вшанувати пам’ять видатної співачки українського походження Квітки Цісик. Цього разу сцена Львівської Опери збере багатьох молодих виконавців, які виконуватимуть пісні цієї видатної співачки. Також хотілося б привернути увагу громадськості та влади до проблеми поширення раку молочної залози. Від цієї хвороби потерпає все більше жінок в світі. Тому нашою метою є придбання мамографа, який буде їздити містами і селами Львівщини, щоб жінки могли вчасно пройти обстеження», - сказав Роман Грицевич.

Зі слів відомого співака Павла Табакова, для артистів не менш важливою є благодійна складова концерту. Крім цього, виконавці готують багато сюрпризів для львівського глядача.

«Ми намагаємось благодійну складову нести через мистецтво, ще й з прекрасним ім’ям Квітки Цісик, то це важлива справа не тільки для нас, артистів, а й для всіх, хто буде в залі. Якщо говорити про творчу складову, то у нас з’явилася акустична програма. Також варто зазначити, що на гостей концерту чекає багато сюрпризів», - розповів Павло Табаков.

Концерт відбудеться 20 грудня у Львівській Опері. У ньому візьмуть участь Павло Табаков, Івана Червінська, Ольга Богомолець, Оксана Муха, Володимир Кудовба та багато інших виконавців.

Додамо, що у Львові на честь Квітки Цісик відкрито вулицю, встановлено пам’ятну дошку та відкрито перший в світі музей видатної співачки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: