Я не шукаю помсти, – митрополит Драбинко про зняття недоторканності з Новинського

38844_600

«Я не шукав і не шукаю помсти, а шукав і шукаю правди. Саме тому постанова про зняття недоторканості з народного депутата Вадима Новинського не викликала у мене почуття задоволення», – написав у соцмережах митрополит Олександр Драбинко, помічник і секретар предстоятеля УПЦ МП Володимира Сабодана.

«Спочилий у Бозі Митрополит Володимир вчив мене не боятися і не відступати у боротьбі за правду. Але він так само вчив мене любові та прощенню. Моя участь у цьому процесі не має особистої мотивації.

Я не прагну особистої сатисфакції. Моя мета інша: я хочу, щоби мої брати і сестри дізналися правду про беззаконня, яке творилося режимом Януковича стосовно блаженноспочилого Митрополита Володимира.

Читайте також: Без особливого статусу: як Новинського позбавляли недоторканності

Прагну покласти край намаганням олігархії керувати Церквою. Не можу виправдати негідний вчинок команди Януковича стосовно Митрополита Володимира. Але, чекаючи на справедливий вердикт суду як громадянин, намагатимуся, як і належить християнинові та священикові, стримати своє серце від осуду та молитися за спасіння душ цих людей», – написав митрополит.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: