З'явились подробиці ДТП з білоруським туристичним автобусом на Львівщині (відео)

333487

Сьогодні вранці туристичний автобус з Білорусі перекинувся у кювет на Львівщині.

Повідомлення із соціальних мереж, яке ми публікували раніше, підтвердили і в Головному управлінні Національної поліції області.

На Львівщині пасажирський автобус з іноземними туристами з‘їхав з автодороги і перекинувся в кювет. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало п’ятеро осіб.

Як повідомила речник Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, ДТП сталася сьогодні о 08.30, неподалік Львова, біля села Старе Село Пустомитівського району. Водій автобуса Neoplan, який прямував з Мінська (Республіка Білорусь) до курорту «Буковель» (Івано-Франківська область), не впорався з керуванням, внаслідок чого автобус з‘їхав кювет і перекинувся.

У салоні автобуса перебувало 40 пасажирів віком 22 – 35 років. За медичною допомогою звернулося 5 осіб, у них діагностовано забої і синці. Після надання медичної допомоги вони відмовилися від госпіталізації.

«Автобус зазнав технічних ушкоджень. Туристична компанія, яка є організатором поїздки, вирішує питання про надання пасажирам іншого транспортного засобу, щоб доїхати до місця призначення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження)», - розповіла Світлана Добровольська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: