Дівчата із сімей у складних життєвих обставинах стануть учасницями Андріївських вечорниць

Сьогодні, 12 грудня, о 16.00 годині працівники Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть мистецький захід «На порозі Калита» для дівчат, які виховуються в сім’ях у складних життєвих обставинах. Захід охопить юнок віком від 10 до 13 років та відбудеться у приміщенні Личаківської районної адміністрації за адресою: вул. К. Левицького, 67, каб.403.

Сьогодні, 12 грудня, о 16.00 годині працівники Личаківського району  Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть мистецький захід «На порозі Калита» для дівчат, які виховуються в сім’ях у складних життєвих обставинах. Захід охопить юнок віком від 10 до 13 років та відбудеться у приміщенні Личаківської районної адміністрації за адресою: вул. К. Левицького, 67, каб.403.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«День Андрія Первозванного, як його ще називають у народі – Калита, традиційно є молодіжним ігровим святом. В цей вечір парубки бешкетують, а дівчата намагаються дізнатись свою долю. Маємо на меті не лише познайомити наших учасниць із давніми традиціями українського народу, а й створити цікаву та невимушену атмосферу, яка, можливо, в майбутньому стане початком нових дружніх стосунків. Окрім цього, при бажанні, дівчатка матимуть можливість поспілкуватись із психологом віч-на-віч», - розповіла Наталія Клапатюк, начальник Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час заходу учасниці почують про історію походження свята Андрія, спільно з фахівцями відтворять традиції вечорниць, візьмуть участь у конкурсі читання віршів та смакуватимуть калитою та пампухами. Для створення атмосфери організатори заохочують усіх учасників одягнути елемент української атрибутики (стрічку, віночок, хустку, вишиванку, тощо).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: