Ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вшанують у Львові

14 грудня у Львові вшанують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. На площі біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля» відбудеться покладання квітів та віче. Також представники влади та громадськість міста спільно з духовенством помоляться панахиду за жертвами аварії на АЕС. Опісля у кінопалаці ім.О. Довженка триватиме вечір пам’яті.

 

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Зокрема, об 11:00 представники обласної, міської влади та громадськості покладуть квіти до пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля» (вул. Морозна, 31а). Опісля, об 11:10 представники влади та громадськість міста спільно з духовенством помоляться панахиду за жертвами аварії на Чорнобильській АЕС. Відтак, об 11:25 відбудеться віче.

О 12:00 у кінопалаці ім. Довженка (пр. Червоної Калини, 81) розпочнеться вечір пам’яті до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Мешканців та гостей міста запрошують долучитись до заходів і вшанувати пам’ять ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: