На Львівщині поліція викрила двох організаторів мережі грального бізнесу

На Львівщині поліція викрила двох організаторів мережі грального бізнесу, закрито 59 підпільних закладів.

Про це повідомили в Департаменті захисту економіки Національної поліції України, передає Уніан.

Співробітники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області задокументували протиправну діяльність мережі букмекерських контор. У даних закладах відвідувачі мали доступ до азартних ігор. На комп`ютерній техніці було встановлено спеціальне програмне забезпечення.
59 підпільних закладів функціонували у Львові, Дрогобичі, Стрию, Жидачеві, Мостиській, Трускавці, Червонограді, Бориславі, Миколаєві, Кам`янці-Бузькій, Золочеві, Ходорові та Моршині.
Встановлено, що щомісячний прибуток з одного підприємства мережі становив від 100 тис. до 2 млн грн.

Окрім того, встановлені організатори мережі букмекерських контор. Ними виявилися двоє жителів Львівської області 32-х та 39-ти років.
Оперативники УЗЕ та слідчі обласної поліції починаючи з 5 грудня провели 61 санкціонований обшук за місцем знаходження гральних закладів та у помешканнях організаторів.

Поліцейські вилучили 570 системних блоків комп’ютерів із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням, з’єднаних у єдину мережу букмекерських контор. Також вилучено 900 тис. грн готівки, чорнові записи та щоденні звіти адміністрації контор.
У департаменті повідомляють, що загалом за тиждень оперативно-профілактичних відпрацювань з припинення діяльності незаконного грального бізнесу припинено діяльність 101 грального закладу на території країни.
Поліцейські вилучили 1244 одиниць грального обладнання, з них 31 гральний автомат, 1213 одиниць комп’ютерної техніки та 1,3 млн грн, одержаних від гравців.
Загальна вартість вилучено обладнання становить 5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: