Омелян хоче звільнити працівників «УЗ» за саботаж роботи «АрселорМіттал»

14963442_1689724961342779_1249546174_o

Міністр інфраструктури Володимир Омелян вважає, що потрібно звільнити всіх співробітників «Укрзалізниця», що мають відношення до складнощів, які виникли у ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» з вантажними вагонами.

Про це він написав на своїй сторінці в Fаcebоok.

«Розслідуванням займається Юрій Лавренюк. Ми про це ще минулого тижня повідомили правоохоронним органам, провів окрему розмова з цього приводу з Войцехом Балчуном, що такі речі неприпустимі, і вся  вертикаль, яка має до цього відношення повинна бути негайно звільнена», - написав він.

Крім того, Омелян зазначив, що дуже важливо, що бізнес не мовчить.

Також, за словами міністра, подібні схеми були практично ліквідовані в 2015 році, проте чомусь повернулися.

Раніше стало відомо, що «ArcelorMittal Кривий Ріг» відчуває значні труднощі з доставкою сировини і відправкою металопродукції через брак вагонів і низьку якість особслуговування «Укрзалізницею», що негативно позначається на роботі підприємства і є причиною фінансових втрат як для комбінату, так і для держави.

«Брак вагонів створює нам великі проблеми: за шість місяців 2016 з вини "УЗ" ми недоотримали 217 мільйонів гривень, а держава втратила 45 мільйонів гривень! Але ми все ж сподіваємося, що проблеми "УЗ" будуть вирішені», - висловив надію президент компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: