Працівника СБУ, якого побив депутат, госпіталізували з черепно-мозковою травмою

Відкрито кримінальне провадження за зверненням співробітника СБУ, якого вдарив народний депутат Сергій Лабазюк, під час проведення слідчих дій на одному з підприємств у Хмельницькій області.

Про це повідомили в Управління Нацполіції Хмельницької області, передає УНН.

Кримінальне провадження відкрите за ч.2 ст. 345 ККУ — «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк)».

Як повідомили у поліції відомості до ЄРДР внесені за зверненням співробітника СБУ, який вказав, що під час виконання ним службових обов’язків (проведення обшуків на території підприємства «Аграрна компанія 2004») народний депутат вдарив його ліктем в голову.

Нагадаємо, під час проведення слідчих дій на одному з підприємств міста Волочиськ, в рамках розслідування кримінального провадження щодо зловживань посадовими особами Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, народний депутат С.Лабазюк побив співробітника СБУ, якого після цього було госпіталізовано з травмами середнього ступеню тяжкості.

Як повідомили проводиться розслідування зловживань посадовцями Служби автомобільних доріг своїм посадовими обов’язками, в наслідок чого державі були завдані багатомільйонні збитки. Відкритого за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Натомість речниця СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Фейсбук написала: «Сьогодні стався ганебний для демократичної країни випадок. Народний обранець дозволив собі нанести тяжкі ушкодження співробітнику СБ України, при виконанні ним службових обов’язків. Унаслідок чого співробітник Служби госпіталізований з черепно-мозковою травмою».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: