Стали відомі подробиці ДТП на Львівщині: винуватець аварії був п’яним

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 грудня на 630 км автодороги Київ – Чоп, поблизу села Зубра Пустомитівського району.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 грудня на  630 км автодороги Київ – Чоп, поблизу села Зубра Пустомитівського району. Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

За попередніми даними, 42-річний львів’янин, керуючи автомобілем Daewoo Lanos під час здійснення обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажним автомобілем  Daf Ft. Від удару легковик  відкинуло вбік і він вдарив ВАЗ-21063.

Внаслідок ДТП постраждав водій автомобіля Daewoo Lanos, якого з травмами госпіталізовано в лікарню. За даними медиків, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Водії вантажівки та «Жигулів» не постраждали.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,-карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк до трьох років).

Всі обставини автопригоди встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: