У Львові відкрилась Фабрика Святого Миколая (фото, відео)

img_6005

Сьогодні, 12 грудня, в приміщенні Львівського Палацу Мистецтв у рамках проведення благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» в шістнадцятий раз відбулось відкриття «Фабрики Святого Миколая»

Сьогодні, 12 грудня, в приміщенні Львівського Палацу Мистецтв у рамках проведення благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» в шістнадцятий раз відбулось відкриття «Фабрики Святого Миколая».

Фабрика Святого Миколая - місце, що наповнене духом зимових свят, любові та добра. Впродовж 12-17 грудня тут працюватимуть Помічники Святого Миколая. Близько 500 волонтерів зі Львова зголосилися стати до лав Помічників.

Волонтери працюватимуть  відділах прийому подарунків, видачі адрес потребуючих дітей, сортування, пакування, перевірки якості запакованих подарунків і рознесення подарунків до домівок дітей. Помічники Святого Миколая завітають до дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також до дітей, чиї батьки учасники або загинули в зоні АТО.

Організатори запрошують долучитися усіх охочих до акції «Миколай про тебе не забуде» щоб разом подарувати віру в чудо тим, хто справді цього потребує.

img_5996

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: